maanantai 13. maaliskuuta 2017

Eroon kehityksen jarruista

Voi että sitä pitää ihmisen olla yksinkertaisen herkkäuskoinen! Minä reppana olen ihan tosissani luullut, että kun kaikki virtolaiset kuntavaaliehdokkaita asettavat ryhmät ovat niin innoissaan "kehittämässä" kaupunkiamme ja tuomassa tänne "elinvoimaa", että tosissaan ovat tällä kertaa. Ja että on hienoa, jos kaikki valtuutetut ensi kaudella tarttuvat yhteistyössä hommiin ja saadaan oikeasti muutosta aikaan. (Jos minulla olisi tapana puhua rumia, nyt laittaisin tähän sellaisen ilmaisun).
 
Yleensä pyrin kirjoituksissani asiallisuuteen ja faktoihin, mutta nyt tulee kuulkaas tunteella (vaikka on tämä faktaakin)! Älkää nyt hitsi vieköön kukaan äänestäkö ketään, joka on ollut jo ikuisuuden valtuustossa, äänestäkää uusia ehdokkaita. Pliiiisss!! Tämä on pakko saada jotenkin muuttumaan tämä touhu! Kaikissa ryhmissä on uusia tai vasta vähän aikaa politiikassa mukana olleita suhteellisen turmeltumattomia ehdokkaita. Nyt kyllä sitten mietitte tosissaan ketä äänestätte, tehkää oikeasti se muutos, ei enää näitä kehityksen jarruja mihinkään! Te ette oikeasti edes voi kuvitella millaista se on. Eikä se mitään auta, jos vaikka 20 ihmistä äänestää uutta ja virkeää ehdokasta, ne 20 ääntä menevät vain sen ikipoliitikon hyödyksi ja hän pääsee valtuustoon, uusi ehdokas ei. Tarvitaan joukkovoimaa! Kaikkien kuntalaisten pitää olla nyt asialla!

Sen verran äskeisestä kokouksesta, että kaupunginhallituksen päätöksethän ovat julkisia, ja tiedoksi, että kaikki tämän illan esityslistalla olevat asiat hyväksyttiin "yksimielisesti" siten kuin olivat esityslistalla (ja yksimielisyys tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että kukaan ei tehnyt virallista pohjaesityksestä poikkeavaa esitystä). Sen sijaan kaupunginhallituksen kokoukset eivät ole muuten julkisia, joten en voi tässä kertoa mitä siellä on puhuttu. Mutta sen vaan sanon, että puhuttu on juu. Melkein itkettää 😟


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti