sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Virrat palkinto

Virrat palkinto 

 

Virtain kunnanhallituksen ensimmäinen virallinen kokous pidettiin 20.10.1867. Vuonna 1997 Virtain kaupunki alkoi viettää Virrat päivää vuosittain 20. lokakuuta.

Joka vuosi Virrat päivän juhlassa jaetaan myös Virrat palkinto, jonka saajan päättää kaupunginhallitus. Se voidaan myöntää yksityiselle, yritykselle tai yhteisölle, joka on merkittävällä ja myönteisellä tavalla vaikuttanut ja edistänyt Virtain kaupungin kehitystä.

Aimo Mäkinen kyselikin jo Facen Puskaradio Virrat -palstalla sopivia ehdokkaita, mutta tuolloin ei käsissämme vielä ollut luetteloa palkinnon aiemmista saajista. Nyt saimme luettelon hallintojohtajalta ja se ainakin helpottaa saajan miettimistä siinä mielessä, että näemme ketkä sen ovat jo saaneet. Luettelon löydät täältä.

Kunniakirja terveyden ja elämänlaadun edistämisestä Virroilla

 

Tämä kunniakirja jaetaan niin ikään Virrat päivän juhlassa ja sen saajan päättää perusturvalautakunta. Se voidaan myöntää yksityiselle, yritykselle tai yhteisölle, joka on toiminut esimerkillisesti ja aloitteellisesti  terveyden ja elämänlaadun edistämisessä Virroilla.

Myös tämän kunniakirjan aiemmat saajat löytyvät samasta luettelosta kuin Virrat palkinnonkin saajat.

Kuva lainattu Killinkosken kyläyhdistyksen
sivuilta. Yhdistys sai palkinnon vuonna 2014.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti