torstai 16. helmikuuta 2017

Vaalikampanjointia paikallislehdessä

Paikallislehtemme yleisöpalstalla oli muutamia "väärinkäsityksiä" tänään, Keijo Kalevan jo eilen Ruovesi -lehdessä julkaistu juttu oli nyt Suomenselän sanomissa. Sitä kommentoin jo eilen kirjoituksessani Keiturin sote - osa 3.

Sinänsä Kalevan kirjoittamassa jutussa ei mitään niin ihmeellistä muuten ollut, mutta se suoranainen valehtelu tympäisi. Mitä järkeä on väittää, että Virtain kaupunginhallitus muka tiesi joulukuun 12. päivän jälkeen saapuneesta Ruoveden neuvottelukutsusta, kun ei näin kuitenkaan ollut? Kuten aiemmin jo kirjoitin, minä en ainakaan tiennyt asiasta ennen kuin vasta jälkikäteen.

No sitten toisessa jutussa Kotalammen Paulille oli sattunut pieni "väärinkäsitys", hän kirjoitti:

"Vähän olen kuulut huhua, että Virroille olisi syntymässä uusi puolue, jokin sitoutumattomien ryhmä, jossa olisi nykyisen kaupunginhallituksen jäseniä. Mutta muuttuuko meno jos on istunut kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa jo vuosikausia ja avaukset uusista kehitysideoista ovat jääneet vähäisiksi"

Sitoutumattomien lista ei ole puolue eikä listalla ole kuin yksi kaupunginhallituksen jäsen, siis minä. Enkä minäkään ole istunut hallituksessa ja valtuustossa vuosikausia, vain reilun neljä vuotta ja se on vähän verrattuna moniin konkaripoliitikkoihin. Tämä on ensimmäinen kauteni molemmissa. Voihan olla, että kun Pauli itse on ollut kymmeniä vuosia valtuustossa, unohtuu jo se kauanko muut ovat olleet 😉

Tosiasiassa Pauli kyllä tietää mistä on kysymys, hän vaan halusi omaan vihjailevaan tapaansa yrittää saada sitoutumattomien porukkaa kritiikin kohteeksi. Juttelimme nimittäin asiasta joulukuun valtuuston jälkeen hyvässä hengessä Paulin kanssa ja ollessamme naamakkain hän oli hyvinkin kannustavalla mielellä asian suhteen.

Edelleen aion pysyä totuudessa omassa kirjoittelussani ja sanomisissani vaalikampanjoinnista huolimatta, uskon rehellisyyteen myös politiikassa, ja annan vain sellaisia vaalilupauksia, jotka pystyn pitämään. Paulille vielä terkkuja, että olen kuntalaisten kanssa puhuessani kehunut muutamia muidenkin ryhmien ehdokkaita, myös vasemmistoliiton 😊 Pääasia on, että muutosta Virtain kuntapolitiikkaan saataisiin ja suon mieluusti menestystä myös muiden pienempien ryhmien ehdokkaille.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti