lauantai 19. marraskuuta 2016

Keskustelua kuntalaisten kanssa - omalla nimellä!

Kävin äsken lukaisemassa taas Suomi24 Virrat -palstan jutut, ja kirjoitin sen ensimmäisen ja viimeisen kirjoitukseni sille foorumille. Vierastan nimettömänä kirjoittelua, ja koska itsekin uskallan sanoa sanottavani julkisesti, edellytän sitä myös niiltä joiden kanssa alan keskusteluun. Kopioin kirjoituksen tähän bloggaukseen, jotta varmistuu, että olen itse asialla:

----

Suomi24 Virrat - Onko vastuunottajia -ketju 19.11.2016
 
Kyllä täällä päättäjätkin käyvät, ja osa selvästi kirjoittaakin tänne. Olen tunnistanut muutamia tyylistä, ja muutamia ei päättäjiäkin on helppo tunnistaa. Itse käyn noin parin kuukauden välein katsomassa mitä täällä nimettöminä kirjoitellaan, ensimmäistä ja viimeistä kertaa nyt itse kirjoitan tänne, mutta en kuitenkaan nimettömänä. Selvää on, että osa on keksinyt käydä vaalikampanjaa tällä mollaamalla toisia, ja mikäs sen mukavampaa täysin nimettömänä.

Siitä voitte olla varmoja, etten täällä käy itseäni kehumassa, puhumattakaan, että haukkuisin toisia, se ei vaan kuulu minun tyyliini. Mukavaa, jos joku on sitä mieltä, että olen oikealla asialla. Kaikkihan eivät niin ajattele eikä tarvitsekaan. Minulla on tapana kirjoittaa asioista aina omalla nimelläni, kirjoitan blogiani, joka on julkinen. Sen lisäksi käyn keskusteluja kuntalaisten kanssa Facebookin Puskaradio Virrat -palstalla ja omalla Facebook -sivullani. Tervetuloa niihin foorumeihin keskustelemaan, kommentoimaan ja kritisoimaan. Kuuntelen myös mielelläni, jos joku tulee kylillä juttusille jonkun asian tiimoilta, myös sähköpostia voi laittaa ja soittaakin saa.

Sen sanon, että ottakaa yhteyttä päättäjiin, jos joku asia rassaa, mikään ei ainakaan silloin muutu, jos vain nimettöminä täällä putisette. Ja nyt kun uudet vaalit ovat tulossa, lähtekää ehdolle, ihan sama lähdettekö sitoutumattomina vai jonkun puolueen listoilla, kunhan lähdette. Uusia päättäjiä tarvitaan ehdottomasti ja uskon, että jokainen puolue ottaa ilomielin uusia ehdokkaita. Kaikenikäiset työssä käyvät, työttömät, eläkeläiset, perheelliset, perheettömät, sinkut, työläiset, yrittäjät, toimihekilöt, johtajat sun muut ehdolle vaan! Ja sitten, kun listat ovat täynnä uusia ehdokkaita, käykää äänestämässä heitä!

Laitan tämän saman tekstin blogiini, joten voitte varmistua, että kirjoittaja olen minä itse. Blogin osoitteen olikin jo joku aiemmin tässä ketjussa maininnut. Jos epäilette tämän bloginlukemiskehoituksen olevan vaalimainontaa, älkää ihmeessä menkö sinne katsomaan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti