sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Muutosta

Törmäsin hauskaan kuvaan netissä:


Se on justiinsa näin, puheissa muutosta haluavat kaikki (kuten lähes jokainen virtolaispoliitikko ennen vaaleja), mutta entäpä sitten, kun tulee se muutoksen aika? Ehei, ei se enää tunnukaan hyvältä. Iskee muutosvastarinta ja halutaan, että kaikki menisi niin kuin ennenkin. Totuuden nimissä on sanottava, ettei tuo kylläkään taida olla pelkästään poliitikkojen vika, kyllä sitä esiintyy ihan kaikissa ihmisryhmissä.

Henkilökohtaisesti itselläni on nyt loistava fiilis, sain graduni valmiiksi ja lähetin sen tarkistettavaksi. Se oli viimeinen osa, joka maisteriopinnoistani puuttui. Sen jälkeen, kun se on tarkastettu ja saan tutkintotodistukseni, olen virallisestikin pätevä opettaja. Nyt kelpaa lähteä pariksi viikoksi Via Balticalle.

On toki pieni riski, että juuri sattumalta sinä aikana, kun olen poissa, otetaan käsittelyyn kaikki sellaiset asiat, joissa minulla on joidenkin poliitikkojen kanssa eriävä mielipide 😉Mutta olkoon sitten niin, olen lomani ansainnut. ja onpahan sitten lisää kirjoitettavaa, jos näin toimitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti