torstai 8. joulukuuta 2016

Sensuuria se on pienikin sensuuri


Suomenselän Sanomien postilaatikkopalstan ohjeissa sanotaan, että "Toimitus varaa oikeuden kirjoitusten lyhentämiseen, muokkaamiseen tai julkaisematta jättämiseen." Mutta, että kaksi pienen pientä lausetta oli jätetty pois tänään ilmestyneestä kirjoituksestani!

Lause, jossa viittasin blogistani löytyviin lukuihin oli poistettu, no ehkä ymmärrän sen jotenkin, että Sss noudattaa varovaisuuden linjaa, ettei kukaan poliitikko pääse mainostamaan itseään ja omaa blogiaan lehden yleisöpalstalla (johan se nyt kamalaa olisi 😊 )  Toinen lause oli se, että minusta yläkoulun ja alakoulun rakentaminen/korjaaminen pitäisi päättää samalla kertaa. Voihan toki olla, että se lause ei olisi mahtunut siihen, en muutakaan syytä keksi sen pois jättämiseen.

Lisäksi ärsyttää se, että kun itse olen sitä mieltä, että tämä kouluasia ainakin pitäisi olla täysin puolueista riippumatonta, laitoin allekirjoitukseksi vain: Tytti Majanen, kaupunginvaltuutettu. Oli lehden toimesta pitänyt lisätä ps, puolue, jota toki vielä vähän aikaa edustan valtuustoryhmässämme.

Tietysti pitää olla tyytyväinen siihen, että ei sen enempää ollut muokattu eikä mitään onneksi varsinaisesti ollut muutettu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti