torstai 15. joulukuuta 2016

Kuulijan aliarvioimista

Tämän blogini ja oman poliittisen toimintani itsetarkoitus ei ole tuoda esiin muiden poliittisten henkilöiden heikkouksia Virroilla, mutta en aio enää hyssytellä hiljaa, kun jotain juonittelua tai totuuden muuntelua esiintyy.

Kirjoitin jo aikaisemminkín jutun sanoilla leikkimisestä, siitä kuinka yhtenäiskoulumalli ja yhtenäiskoulun eri versiot tarkoituksellisesti sekoitetaan päätäjien toimesta. Sanotaan, että "kaikkihan me yhtenäiskoulu halutaan" tarkoittaen vain hallinnollista yhtenäiskoulumallia, vaikka tiedetään tasan tarkkaan, että vastapuoli haluaa nimenomaan sellaisen yhtenäiskoulurakennuksen, johon tulisivat opiskelemaan sekä Rantatien että yläkoulun oppilaat. Se jos mikä on kuulijan aliarvioimista, eräät poliitikot täällä jopa sanoivat paikallislehdelle niin, heidän sanomisiaan sitten siteerattiin tosiaan jopa lehdessä. Joku voisi suorin sanoin kutsua sitä jopa valehteluksi.

Loppuun vielä sitaatti eräältä aikanaan vaikutusvaltaiselta mieheltä, jokaisen päätävässä asemassa olevan olisi syytä miettiä sen sanomaa: 

               Abraham Lincoln:"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä
               voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ei voi huijata kaiken aikaa." 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti