sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Muutosta kuntapolitiikkaan?



Nyt on kuulemma se aika, kun puolueet yrittävät rekrytoida ehdokkaita kunnallisvaaleihin. No itsehän en enää kuulu mihinkään puolueeseen, koska kyllästyin täysin tuohon puoluepolitikointiin ja kieroiluun ja pienen hyvävelipiirin salassa tapahtuvaan päätöksentekoon. Lähden ehdolle täysin sitoutumattomana, ja kokoan Virtain sitoutumattomien yhteislistaa. 

Yhteislista sen vuoksi, että silloin sitoutumattomat ehdokkaat saavat saman edun toistensa äänistä kuin puolueet ja jos/kun osa sitoutumattomista tulee valituksi valtuustoon, he voivat perustaa yhteisen valtuustoryhmän ja sitä kautta saada lautakuntapaikkojakin. 

Nyt te kaikki, jotka olette kiinnostuneet paikkakuntamme asioista ja siitä millainen Virrat tulee jatkossa olemaan, ja haluaisitte olla mukana määrittelemässä millaisia arvoja kaupungin päätöksenteossa noudatetaan, LÄHTEKÄÄ EHDOLLE! Voit toki lähteä ehdolle johonkin puolueeseenkin, jos tunnet olevasi riittävän vahva jaksaaksesi vastustaa puolueen johdon taivuttelua ja ehkä painostamistakin, että saisit pitää oman linjasi. Mutta nyt on myös hyvä tilaisuus lähteä sitoutumattomana ehdolle kokoamalleni yhteislistalle, meitä on jo kahdeksan, ja mitä enemmän uusia ehdokkaita tulee, sitä enemmän muutosta saadaan aikaan, ja ehkä joku kymmeniä vuosia vallan kahvassa vuosia istunut voi jopa pudota välillä pois valtuustosta. 

Mikään johtaja en itse ole enkä aio olla, koska mielestäni sitoutumattomuuteen ei sovi johtajuus,  mutta olen nyt tässä vaiheessa puuhaamassa yhteislistaa ja tammikuussa kutsun porukan kokoon ja voin opastaa silloin, että minkälaisia papereita pitää täytellä päästäkseen ehdolle. Jos ajattelet voivasi neljän seuraavan vuoden ajan olla päättämässä Virtain asioista, ota yhteyttä minuun, joko yksityisviestillä Facebookin kautta tai puhelimitse 045-3472544. Vielä kerran: lähtekää ehdolle, on saatava muutosta aikaan! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti