maanantai 8. toukokuuta 2017

Yhtenäiskoulun rakentamistoimikunta

Kaupunginhallitus nimesi tänä iltana yhtenäiskoulun rakentamistoimikunnan, joka alkaa vastata hankesuunnitelman etenemisestä. Siihen valittiin: mm. henkilöt, jotka ovat jo jonkin verran kokoontuneetkin asian tiimoilta (Pipsa, Heikki, Heidi, Pirhonen...) Heidän lisäkseen valittiin Antti Salminen, teknisen- ja sivistyslautakuntien puheenjohtajat, Tuula Jokinen, Sanna Kangas, Reijo Koskela, Keijo Kaleva ja minut.

Nyt jos esimerkiksi jollain teistä hyvät lukijani, on jotain mielessä, mitä erityisesti pitäisi ottaa huomioon uuden yhtenäiskoulun hankesuunnitelmaa tehdessä, laitelkaa viestiä. Vien sitten asioita eteenpäin omalta osaltani. Oikealla sivupalkissa löytyy sähköpostiosoitteeni ja soittaakin saa 😊

Alustavissa palavereissa on kuulemma ollut hieman epäselvyyttä, että mitkä asiat ovat suunnittelun pohjana. Toivon, että me luottamushenkilöt ainakin pystymme avaamaan valtuuston päätöstä sekä koulun suunnittelutyöryhmän talvella antamaa loppuraporttia. Jospa se asia siitä selkeytyisi ja saisimme aikaiseksi suunnitelmaa uudelle hyvälle koululle, jossa on kaikki tarpeellinen, mutta ei kuitenkaan liikaa ylimääräistä.

Hankesuunnitelman pitäisi olla kokonaan valmis kai alkusyksystä, sen jälkeen kilpailutetaan varsinainen suunnittelu.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti