sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Suomi 100



Suomi 100 vuotta -ohjelmaa on luvassa myös Virroilla, saamani ennakkokäsityksen perusteella ohjelmistosta on tulossa huikea! Sitä odotellessa :)

Myös geokätköilijät antavat panoksensa Suomi 100 juhlavuoteen tekemällä eri puolille suomea jokaiselle sadalle vuodelle kätkön. Itse valitsin vuoden 1977, jolloin kaikki tuolloin jäljellä olevat kauppalat muutettiin uusiutuneen kunnallislain perusteella kaupungeiksi. Näin kävi Virroillekin, Virrathan muuttui maalaiskunnasta kauppalaksi valtioneuvoston päätöksellä vuonna 1974, joten kauppalana olo jäi vain muutaman vuoden mittaiseksi ajanjaksoksi. Tästä kerron lisää sitten, kun saan geokätköni kätkökuvauksen valmiiksi ja kätkö julkaistaan, todennäköisesti alkuvuonna 2017.

Nyt pitäisi keksiä sopiva kätkön paikka, ajattelin kaupungintalon ympäristöä, mutta on olemassa sääntö, että kätköä ei saa sijoittaa 167 metriä lähemmäs toista kätköä ja tuo keskusta on aika lailla tiivisti kätkötetty. Noh, eiköhän sitä jokin paikka löydy kunhan alan paneutua asiaan :) Ideoita otetaan vastaan, jos keksitte hyvän teemaan sopivan paikan.

Suomi 100 vuotta

Geokätköily


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti