keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Syksyä kohti

En haluaisi yhtyä niihin masentajiin, jotka jo juhannuksen jälkeen alkavat julistaa kesän olevan ohi. Mutta kyllä se vaan nyt alkaa syksypuolelle kääntyä. Tämä kova helle toki tukahduttaa ja pysäyttää ajatuksenkin kulun, mutta ensi viikolla on jo elokuu!

Päättäjän näkökulmasta se tietenkin tarkoittaa sitä, että alkaa taas kokouksissa istuminen. Ensi maanantaina kokoontuu jo kaupunginhallitus ja siitä se alkaa. Pykäliä ei näy olevan kovin paljon, mutta kyllä osa niistä varmasti aiheuttaa enemmänkin keskustelua.

Koulusuunnittelun tärkeimmät vaiheet ovat nyt käsillä muutaman seuraavan kuukauden aikana, onneksi siihen on hommattu ammattitaitoista apua ja tilaisuuksia, joissa sitä suunnitellaan, on useita. Myös opettajat pääsevät osallistumaan.

Erästä asiaa vähän ihmettelin tänään, kun kurvasin käymään yläkoulunmäellä. Ajattelin vilkaista, että joko ne loput parakit eli kontit eli viipaleluokat ovat pystyssä. Mutta ei puhettakaan, ei ollut vanhoja rakennuksia edes purettu pois. Jotenkin jopa ärsyttää ja hämmästyttää, että kun selvästi keväällä oli puhe, että luokat ovat käytössä koulutyön alkaessa, niin miksi ne eivät ole?

Toivotaan, että nämä helteet vähitellen loppuisivat, alkaisi ajatuskin kulkea paremmin 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti