tiistai 28. elokuuta 2018

Kaupunginhallitus 27.8.2018

Eilinen kaupunginhallituksen kokous alkoi normaaliin tapaan 17.30 ja kesti kuusi tuntia loppuen noin 23.30. Melko pitkä kokous, mutta toisaalta asiaa oli paljon. Ja asiat olivat suurelta osalta sellaisia, jotka vaativat paljon pohdintaa ja keskustelua.

Ruovesidraamasta keskustelimme jälleen ja Sosiaali- ja terveysministeriössä käyneet kertoivat käynnistään. En siitä sen enempää kirjoita tällä kertaa, mielipiteeni asiasta ei ole muuttunut edellisiin kirjoituksiini nähden ja olen myös Virtain kaupungin virallisen kannan takana. Tiedote ministeriökäynnistä löytyy täältä.

Uuden yhtenäiskoulun alueen kaavoitus hieman tökkii, kaupunginhallitus jälleen kerran ohjeisti konsulttia kaavan tavoitteiden suhteen. Toivottavasti kaavamuutos valmistuu aikataulussaan, että koulun rakentuminen ei viivästy sen vuoksi. On mainittava hienona asiana, että koko kaupunginhallitus on samaa mieltä kaavan tavoitteista, kunhan vain saisimme vielä siirrettyä ajatuksemme konsultille.

Muutoinkin eilen olimme suurimmaksi osaksi yhtä mieltä asioista, halusimme mm. myydä maata yritykselle, kiittelimme Puttosenkulman kaavoituksen valmistelua, lähetimme koirapuistoaloitteen valmisteluun, ymmärsimme Kesävirrat soi -tapahtuman tärkeyden kaupungillemme ja ennen kaikkea halusimme myöntää stipendin nuorten MM-kisoissa hopeaa saavuttaneelle virtolaisurheilijalle!  (Huippujuttu Helena!)Tarkastamaton pöytäkirja löytyy nyt heti täältä, myöhemmin pöytäkirja löytyy kaupungin sivuilta.

Sellaisia kuulumisia tänään, työn iloa ystävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti